Új villalakók a ValóVilágban

Vasárnap újabb három versenyző költözik be a ValóVilág villájába, akiket a Fókusz műsorában mutattak be.

A ValóVilág 12 legújabb résztvevői között van VV Geri, a 21 éves labdarúgó, aki az irodalom iránti szeretetével kívánja cáfolni a focistákkal szembeni előítéleteket. Geri egy József Attila-verset is próbált elszavalni a bemutatkozó anyagában, de csak a harmadik sorig jutott. A fiatal sportoló magabiztosan nyilatkozott a műsorban való részvételéről:

Nagyon testhezálló nekem ez a műsor: belevaló vagyok, nagy szám van, szeretek a kamerának szerepelni. Szóval szerintem mindenem adott hozzá, hogy jó műsort tudjak csinálni a tévében, és sokan tudják nézni ezt a műsort. Nyilván nem szeretnék proli lenni.

VV Bogi, aki 18 évesen most már nagykorúként jelentkezhetett a valóságshowba, határozott és erős személyiségnek írja le magát, de elismeri, hogy makacs és döntésképtelen is tud lenni. Bogi a főnyereményből elsősorban egy porszívót szeretne vásárolni, amit egy korábbi kapcsolatából már egyszer elveszített.

VV Reni a társadalmi elvárásokkal szemben az egyéni életvitel szabadságát hangsúlyozza. Kiemelte, hogy nem tűri a negatív megjegyzéseket, és ha valaki bunkózik vagy sérteget, akkor védelmező típusként lép fel.

A ValóVilág legújabb évadában tehát izgalmas személyiségekkel bővül a játékosok tábora, akik vasárnap költöznek be a villába, és onnantól kezdve a nézők figyelemmel kísérhetik minden percüket. A Blikk információi szerint Puskás-Dallos Peti mellett Megyeri Csilla lesz a műsor háziasszonya. Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója, Kolosi Péter bejelentette, hogy a ValóVilágot 24 órán át lehet majd követni az RTL+-on, a napi összefoglaló is ott lesz először látható, a Coolon csak később, azonban a vasárnap esti beköltözés a főcsatornán, az RTL-en lesz követhető.